Kosmetisk akupunktur


KOSMETISK AKUPUNKTUR


Kosmetisk akupunktur er for dig der ønsker et NATURLIGT ansigtsløft. Med kosmetisk akupunktur stimuleres både muskler og kollagen produktion i dit ansigt. Netop dette er hele essensen i behandlingen, da det grundlæggende er dine muskler og dit væv der holder formen og spændstigheden oppe i dit ansigt. Tænk på hvor hurtigt du mærker en muskel sammentrækning i ryggen eller i benet. På samme måde bliver dit ansigt påvirket – dag efter dag – et helt liv igennem. Disse slapheder eller spændinger har brug for hjælp til at komme på plads og vise din naturlige skønhed frem. Som på resten af kroppen sidder der i ansigtet også energipunkter – de vækkes til live og boostes i denne behandling. Vi bruger på den måde kroppens egen energi til at sætte gang i de opstrammende processer. Netop derfor har behandlingen også vist sig så effektiv. Behandlingen har desuden ry for ikke blot at være skønhedsfremmende, men også afstressende for hele din krop. Med ultratynde nåle påvirker vi muskler hvis de er blevet slappe, feks. hængende øjenlåg, kæbeparti og kinder - eller nedadvendte mundviger. Ud over vores arbejde med muskulaturen påvirkes også underhuden hvor der produceres kollagen. Efter et forløb vil du derfor ikke blot se en forbedring i ansigtets form, men også føle du har en mere sund og levende hud med den dejligste glød. Hos VELVÆRERUM har vi sat fokus på 3 forskellige behandlinger som kan mixes - alt efter dit behov. Behandlingen er især egnet til kvinder 35 +. Ved behandling for ansigtsløft af specifikt område eller rynkebehandling skal der regnes med 6-8 behandlinger. Ved første behandling laves der en plan for hvad det er du gerne vil vi arbejder med, og vi skræddersyr herefter dit forløb. Ved booking - Vælg blot behandlingen Shape up eller Reduce lines. Ønsker du blot en energi og glødfremmende behandling feks. op til en festlig lejlighed kan dette sagtens klares over 1 behandling. Her vælger du ved booking behandlingen Unleash your glow. BEMÆRK: Det er vigtigt at du informerer om du har modtaget med behandlinger med botox eller restylane ( vi kan først behandle 3 md. efter disse) Graviditet – 1 tremester. Evt. kemo behandlinger. Blodtryksmedicin. Diabetes, epilepsi Ved første behandling og opstart vil du udfylde en samtykke erklæring vedr. dette.


SHAPE UP 


Denne behandling er for dig der har et specifikt område i ansigtet du ønsker at løfte. Det kan været alt fra nedafvendte mundvige, hængekinder – tunge øjenlåg eller poser under øjnene.


Behandlingen* består af

-Vævsmassage og lymfedrænage

-Dybderensende og glødfremmende ansigtsmaske fra Herla.

-Håndmassage.

-Nåleterapi.

-Lysterapi.

-Afsluttende jadestensrulle.


90 min 650,-


*For at opnå den fulde effekt og resultat anbefales et forløb på 6-8 behandlinger. Klippekort til 6 efterbehandlinger: 3500,-

Du sparer 400,-.REDUCE LINE


REDUCE LINE Behandling til dig der ønsker at reducerer rynker og begyndende linjer i dit ansigt. Vi arbejder fokuseret med huden lige under rynken/linjen, og skaber hermed straks øget cirkulation og blodtilførsel. Ønsker du både at der arbejdes med et fokus område ift. Shape Up og rynker/linjer kan dette godt lade sig gøre. Behandlingen* består af

-Vævsmassage og lymfedrænage

-Dybderensende og glødfremmende  ansigtsmaske fra Herla.

-Håndmassage.

-Nåleterapi.

-Lysterapi.

-Afsluttende jadestensrulle.


90 min. 650,-


*For at opnå den fulde effekt og resultat anbefales et forløb på 6-8 behandlinger.


Klippekort til 6 efterbehandlinger: 3500,-

Du sparer 400,-.UNLEASH YOUR GLOW


Denne behandling er for dig der ønsker en mild udstråling med masser af glød og energi. Dit ansigt og dine øjne vil få tilført energi (shen) en fantastisk glød, og dine ansigtstræk vil være mere milde og afslappede efter denne behandling. Det kan anbefales at få lavet denne behandling i forbindelse med festlige lejligheder, eller blot som en rigtig god selvforkælelse. Behandlingen består af:

-Ansigtscupping

-Vævsmassage

-Glød fremmende maske fra Herla

-Nåleterapi

-Afsluttende jadestensterapi og fugtgivende olie serum fra SKØN.

60 min.

Pris: 495,-


I februar får du 20% på din behandling.


"Hos Velværerum vægtes diskretion og nærvær højt, og vi vil gøre vores ypperste for at give dig den mest resultatfremmende, professionelle og  nærværende behandling."

- Anne Sophie Bartram, indehaver

KONTAKT OS

VELVÆRERUM
Skæring Strandvej 3
8250 Egå

Tlf. 40100623

ÅBNINGSTIDER


Mandag - lørdag efter aftale.

Kontakt klinikken på tlf. 4010 0623

eller book online.