Japansk Lifting


JAPANSK LIFTING

Denne behandling booster straks hudens glød og styrker hele dit ansigts elasticitet og udtryk. Der skabes øget blodcirkulation og vi drænerer vævet for affaldsstoffer og væske-ophobninger, hvilket straks giver dig et langt mere friskt og ungdommeligt udtryk.

Vi kombinerer behandlingen med vores lækre masker fra Hela og arbejder med den vitaminrige hybenkerneolie, som er fyldt med

A-C og E vitamin. Behandlingen afsluttes med massage udført med Himalayasaltsten, som både er udrensende og kølende for huden.


75 minutter: 595,-

Ved køb af 6 behandlinger: 3.200,-Hvad er Japansk Lifting

Japansk lifting er naturens absolutte alternativ til botox og fillers. Ud over at give dig en afstressende oplevelse i hele kroppen

løftes dit ansigt, og vævet dræneres for affaldsstoffer og blokeringer via brugen af helt præcise tryk og massage teknikker.

Ophobninger ses oftest som løs hud v. kinder og kæbeparti – dybe linjer der uden behandling bliver til vedvarende furer/rynker, hævelse eller poser under øjnene.

I en behandling med Japansk lifting arbejdes der med 3 teknikker.

 

  • akupressur
  • ansigtszoneterapi
  • lymfedrænage.


Akupressuren bruges til at skabe flow, glød og energi i ansigtet igen. Via tryk på meridian-banernes punkter i ansigtet, booster vi energien og vækker den stilstand, der kan have skabt ubalance og ophobninger i dit ansigt.

Ansigtszoneterapien hjælper også med at tilføre ansigtet ny energi men handler i høj grad også om at skabe ilt og blodcirkulation til vævet i dit ansigt.

En god cirkulation giver bedre cellefornyelser. Vi ønsker alle med alderen at fastholde cellefornyelsen og ikke mindst sikre at de celler, vi fornyer, har en god portion styrke og kraft. Det gælder pecielt de celler, der har til opgave at producere hudens bedste ven - kollagen.

Vi aktiverer derfor huden til at producerer mere kollagen. Ligesom under fødderne, ligger der i ansigtet zoner, som hører sammen med vores organer i kroppen. Man vil derfor også kunne tage en dialog omkring hvilke organer i kroppen, der med fordel kan understøttes med et kærligt fokus fra kost og kosttilskud.

I behandlingen med Japansk lifting trækker vi i vævet i disse ansigtszoner og arbejder

på den måde dybt med ophobninger, som både kan være gamle følelser og affaldsstoffer fra fødevarer og frie radikaler.

Vores behandling afsluttes med 8 forskellige vævsteknikker og lymfedrænage. Vi slutter med at skubbe alt det, vi ikke ønsker ud i lymfe-systemet -  så de hurtigt kan sende det videre og ud af kroppen. En behandling med Japansk Lifting kan sagtes stå alene som en velvære behandling. Ønsker man det helt optimale resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum. Herefter kan resultatet fastholdes ved løbende vedligeholdelse og pleje.


"Hos Velværerum vægtes diskretion og nærvær højt, og vi vil gøre vores ypperste for at give dig den mest resultatfremmende, professionelle og  nærværende behandling."

- Anne Sophie Bartram, indehaver

KONTAKT OS

VELVÆRERUM
Skæring Strandvej 3
8250 Egå

Tlf. 40100623

ÅBNINGSTIDER


Mandag - lørdag efter aftale.

Kontakt klinikken på tlf. 4010 0623

eller book online.