Betingelser

Vi støtter ideen om at handle lokalt


Hvis vi støtter hinanden ved at handle lokalt, så bidrager vi alle til, at vi har et godt og spændende udbud af forretninger der, hvor vi bor og færdes. Det er jo noget, der beriger vores lokalområde!


Langt de fleste af vore kunder er da også fra det lokale område. Derfor har vi besluttet, at vi leverer produkter fra vores webshop fragtfrit - enten med GLS eller med egen chauffør. Det er dog ingen betingelse, at man bor i området - kunder i det øvrige Danmark er også velkomne.


Herunder finder du i meget kortfattet form vores forretningsbetingelser. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Velvaererum.dk - forretningsbetingelser


1. Din ordre

Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside modtager du straks efter en bekræftelse på din bestilling. Vi forbeholder os dog ret til at annullere handelen, hvis der er fejlagtige pris- eller mængdeoplysninger på vores hjemmeside eller hvis vi oplever tekniske problemer, leverandørsvigt og lignende. Hvis vi annullerer handelen, får du hurtigt besked.


2. Din betaling

På velvaererum.dk kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Vi tillægger ikke gebyr for brug af betalingskort.


3. Dine data

Når du anvender betalingskort, er det kun betalingskortselskabet, der bruger dine kontooplysninger efter internationale sikkerhedsstandarder. Velvaererum får ikke adgang til disse oplysninger. Vi opbevarer alene de oplysninger, som er nødvendige for at kunne udskrive faktura/kvittering og for at kunne opfylde bogføringslovens krav om dokumentation. Efter 6 år slettes disse data.


4. Levering

Varen leveres typisk i løbet af 1-3 dage, hvis vi har den på lager. Ellers oplyser vi leveringstid ved bestillingsvarer. Vi leverer til din hjemadresse med egen chauffør eller med GLS. Der er fragtfri levering i hele Danmark.


5. Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret på alle produkter købt hos velvaererum.dk. Hvis du fortryder købet, skal du give os besked pr. mail til info@velvaererum.dk og meddele os dit ordrenummer. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen.


6. Returnering

Du skal sende os dine varer senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du fortryder dit køb. Vi sender dig det fulde beløb, når vi har modtaget varerne ubrugt og komplet i original emballage, i ubeskadiget stand og med ubrudt forsegling. Du betaler selv returfragten. Du returnerer varerne til:

VELVÆRERUM
Skæring Strandvej 3
8250 Egå


7. Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret, hvis der er fejl eller mangler ved varen. Du skal give os besked så snart, du har opdaget mangelen ved at skrive til info@velvarerum.dk og forklare hvori manglen består.

Varerne sendes til:


VELVÆRERUM
Skæring Strandvej 3
8250 Egå

Hvis din reklamation godkendes, returnerer vi det fulde beløb, ombytter eller giver prisnedslag - alt efter situationen.