Massage, detox og voks

Massage

Wellness massage

Wellness massage er en massageform, hvor man kun massere i det yderste lag af huden. Det er her de sensoriske nerveender sidder, og ved at massere dem, bliver de aktiveret og der bliver sendt besked til hjernen om det. Det er især gavnligt for dem, som har haft meget at se til, og som ikke har prioriteret sig selv. Når man har tilsidesat sine egne behov og ikke har haft tid eller overskud til at lytte til sin krop, hober blandt andet stresshormonet kortisol sig op. Ved en wellness-massage bliver de sensoriske nerver aktiveret og en velvære vil begynde at brede sig i hele kroppen til gavn for både krop og sjæl. Stresshormonet vil blive reduceret og lykkehormonerne vil tage over i stedet for.

Wellness massage er til dig som:

 • Trænger til en timeout
 •  Har eller er i en stresset periode
 • Har været igennem et sygdomsforløb
 • Har eller er i en depressiv periode
 • Har meget at se til og har haft tænkt mere på andre end dig selv i det seneste stykke tid
 • Eller bare trænger til afslapning selvforkælelse - bare at være og nyde

Tid: 30/60 minutter

Pris: 355/475 kr

Graviditetsmassage

En graviditet er en skøn og dejlig tid, men også en hård tid for kroppen - især for lænd, fødder og ben, som bliver sat under ekstra belastning i den periode, men også nakke, ryg og skuldre har godt af effektiv massage i denne tid. I VELVÆRERUM vil du modtage en afslappende massage, hvor dit fysiske og psykiske velvære er i fokus.

Graviditetsmassage lindrer bækken og rygsmerter, lindnrer hævede ben og fødder og er en eneståendee mulighed for at ligge på maven og få lidt selvforkælelse inden fødsel. Udover at lindre og forebygge smerter, så giver graviditetsmassage ro i kroppen til gavn for både mor og baby.

Tid: 30/60 minutter

Pris: 355/475 kr

Massage med varme sten

En varm sten er en speciel sten, der er lavet af vulkansk lavasten. Stenene er basaltsten og har et meget højt indhold af jern. Jernindholdet muliggør, at stenene efter opvarmning kan holde sig varme i op til 45 min. I Velværerum sørger vi for, at stenene holder en konstant temperatur.

Måden, hvorpå massage med varme sten udføres, er ved at varme stenene op til 50-60 grader og lægge dem på bestemte steder på kroppen og massere med både sten og hænder som er varmet op med stenene. Stenene, som har forskellige størrelser og vægt, bliver brugt som værktøj til at give en effektiv muskel- og vævsmassage uden så stort et tryk som ved almindelig fysiurgisk massage. Varmen fra stenene gør, at man kan trænge helt ned i dybere vævs- og muskellag uden et ubehageligt pres. Stenenes bløde former kombineret med deres hårdhed gør det muligt at lave fantastisk dyb massage uden gener.

Massage med varme sten virker ikke kun beroligende og afslappende, men løsner også op for muskelspændinger. Varmen fra stenene afslapper musklerne og øger blodcirkulationen i det område, der masseres således, at en healende proces fremskyndes. Varmen fra stenene afslapper nervesystemet og virker derfor mentalt afslappende.

En massage med varme sten er god fordi massagen giver:

 • - En dyb afslapning i muskler og væv
 • - Fjerner smerter
 • - Øger blodcirkulationen
 • - Afslapper psyken

Følgende helbredsmæssige problemer afhjælpes med massage med varme sten:

 • - Muskel- og rygsmerter
 • - Dårligt blodomløb
 • - Gigtsmerter
 • - Stress
 • - Nervøsitet
 • - Angst
 • - Manglende evne til at koble af
 • - Søvnløshed
 • - Depression


Tid: 30/60/90 minutter:

Pris: 345/495/695 kr.

Anti-Cellulite massage

Cellulite (appelsinhud) er et stort problem for mange kvinder, og den findes især på lår, hofter og mave. Cellulite er fedtdepoter i underhuden, som viser sig ved synlige uregelmæssige buler, der kan ses på overhuden. Tilstanden er hverken farlig eller usund, men det er dog noget, som de fleste kvinder er kede af at have.

Har du problemer med Cellulite (Appelsinhud) på et område af kroppen vil en Anti-cellulite massage behandling være god til dig.

Massagen kan bevirke, at områderne vil komme til at se faste og blødere ud og vil også stimulere kredsløbet.

For at løse udfordringen med et bestemt område af cellulite, anbefales det at få en kur på 3-6 behandlinger, hvor en detox af hele kroppen er inkluderet.

Fysiurgisk massage

Ved Fysiurgisk massage tager jeg udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af væv, sener, muskler og led.

Fysiurgisk massage er en manuel dybdegående massage som løsner og strækker op i ømme muskler og væv. I nogle tilfælde vil en manipulation af ledene være til gavn. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkeltes problemstilling og skræddersyer behandlingen derefter. I nogle behandlinger kan bindevævsmassage som cupping bruges som supplement i den forbindelse. Jeg vil altid sørge for at selve massagen / behandlingen er nøje afstemt med dig, så vi får afstemt forventningerne til det færdige resultat og behandlingens forløb.

Det er vigtigt for mig, at du kommer tilfreds ud fra behandlingen, jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis du både vil sige fra og til, idet vi alle er forskellige. Selvom jeg synes, at jeg har en stor menneskelig forståelse og medfølelse, så har jeg også brug for, at du siger til og fra mht. ømhed af et område, så jeg kan tilpasse min behandling derefter.

Jeg er uddannet Fysiurgisk RAB behandler og jeg er derfor underlagt tavshedspligt og har pligt til at føre journal over mine behandlinger. At føre journal er til gavn for dig og mig, så vi ikke skal starte forfra hver gang, da jeg kan læse, lære og evaluere undervejs. Ønsker du ikke, at jeg skal føre journal, respektere jeg selvfølgelig det. Sig det gerne inden behandlingens begyndelse.

Jeg vil altid anbefale, at man jævnligt får massage, fx. 1 gang om måneden eller 1 gang hver 14. dag alt efter hvilket arbejde / situation, man står i. Det er altid at foretrække at forebygge end at behandle.

Ved behandling vil jeg anbefale 45 - 60 min. massage Ved forebyggelse hver 14 dag eller 1 gang om måneden kan 30 min. i nogle tilfælde være nok. Er du i tvivl om, hvor lang tid du bør bestille så kontakt os, så tager vi en snak omkring det.

Fysiurgisk massage fjerner muskelinfiltrationer, øger smidigheden og stimulere kredsløbet.

Fysiurgisk massage er til dig, som:

 • - Har stillesiddende arbejde
 • - Har ondt i nakken
 • - Har ondt i skuldrene
 • - Har problemer med hoften, lysken, lænd
 • - Har muskelspændinger
 • - Har jævnlig hovedpine
 • - Har overtrænet
 • - og til dig som ellers har problemer med bevægeapparatet

Tid: 30/45/60/90 minutter

Pris: 345/425/475/645 kr

Detox med cupper

En Detox med Cupper foregår i stille og roligt tempo med cupper som føres langsomt på kroppen i et bestemt mønster og rækkefølge, så lymfevæsken bliver hjulpet i retning mod lymfeknuderne, så det kan blive filtreres og renses for affaldsstoffer. En udrensningsprocess sættes igang, blodcirkurlationen øges, ilt og næring tilføres vævet.

En Detox efterlader ingen mærker på kroppen og vil føles afslappende. Har man mange tilstopninger og ophobninger af affaldsstoffer, kan det I de områder på kroppen føles mere ømt end andre.

En Detox udføres fra ankel til ansigt, dvs. hele kroppen får en udrensning.

Dårlig lymfecirkulation kan føre til hyppige og tilbagevendende infektioner, ophobning af væske og “appelsinhud”. En detox af kroppen en gang om måneden vil forebygge og vil være med til at sørge for et optimal fungerende lymfesystem.

Har man ikke fået udført en detox med cupper før, og har man udfordringer med enten væskeophobninger, “appelsinhud” eller er særligt øm omkring de vigtigste lymfeknuder, som sidder bag på knæene, armhulerne og ved lysken, så vil vi anbefale en kur på 3-6 behandlinger med en uges mellemrum for at få bugt med det.

Har du udfordringer med appelsinhud, som du godt vil af med på et bestemt sted på kroppen, vil vi anbefale en kombineret detox behandling med Anti-cellulite massage af netop det område.


Gravide og ammende:

Da der er tale om en kraftig udrensende behandling, og ikke bare lokal smertebehandling, frarådes det helt at få denne behandling som gravide eller ammende. Hensigten med behandlingen er at rense bindevævet for toxiner og affaldsstoffer og det er uhensigtsmæssigt at overføre disse til sit barn, enten via blodet eller via mælken.

Tid: 30/60/90 minutter

Pris: 345/475/645 kr.

Voks

Voks af hage eller overlæbe (15 min. 145 kr.)

Voks af næse (15 min. 145 kr.)

Voks af armhuler (30 min. 175 kr.)

Voks af arme (30 min. 175 kr.)

Voks af halve ben (30 min. 295 kr.)

Voks af halve ben inkl. bikinilinje (45 min. 395 kr.)

Voks af halve ben inkl. tanga (30 min. 445 kr.)

Voks af halve ben inkl. brasiliansk. Kun kvinder (60 min. 645 kr.)

Voks af hele ben (45 min. 395 kr.)

Voks af hele ben inkl. bikinilinje. (60 min. 495 kr.)

Voks af hele ben inkl. tanga. (60 min. 545 kr.)

Voks af hele ben inkl. brasiliansk. Kun kvinder (110 min. 795 kr.)

Voks af bikinilinje (30 min. 175 kr.)

Voks af tanga (45 min. 275 kr.)

Voks brasiliansk (60 min. 495 kr.)