Ansigt

Ansigtsbehandlinger


Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi arbejder med to nøje udvalgte brands indenfor hudpleje.
Hvad end er til en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien eller produkter der er veganske og udelukkende består af økologiske råvarer håndlavet i Danmark, har vi noget for dig. Vi er stolte over at forhandle og behandle med det bedste fra begge verdener.


iS CLINICAL


iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og reneste naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet. Serien produceres af INNOVATIVE SKINCARE.
Serien bygger på antioxidantteknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau. I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med, at produkterne giver kliniskdokumenterede resultater helt ned på celleniveau.
Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea. Med iS CLINICAL tilbyder vi et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samt ansigtsmasker til eksklusive ansigtsbehandlinger.


FIRE AND ICE by iS CLINICAL


Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfoliserer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og -ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera og flere ekstrakter. Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte. Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” og “The Oscar Treatment”.


SKØN SKINCARE


Skøn Skincare er ren og naturlig hudpleje. En ren luksus af velvære for krop, sjæl og miljø. Alle Skøns hudplejeprodukter er veganske spisbare. Vores ingredienser består udelukkende af certificerede naturlige og økologiske råvarer. Skøn er håndlavet luksus, som bliver fremstillet i egen produktion under grønne forhold i Danmark.

FIRE AND ICE - LUNCH TIME TREAT


Denne behandling er til dig, som er på farten, men som aldrig går på kompromis med din ansigtsbehandling. Du får den kendte FIRE AND ICE behandling med et nærværende og afslappende touch af VELVÆRERUM. Lidt men godt.

Tid: 45 minutter
Pris: 675 kr.

VELVÆRERUM TEEN


Skræddersyet ansigtsbehandling målrettet den 13-19-årige med urenheder, akne eller med behov for ekstra dybderens. TEENAGE signaturbehandling er dybderensende, poresammentrækkende og den fjerner overskydende fedtstof og virker antibakteriel.

Tid: 60 minutter
Pris: 475 kr.

FIRE AND ICE by VELVÆRERUM


Du lander på en varm briks og er klar til at blive forkælet med den intensive og kraftfulde ansigtsbehandling FIRE AND ICE. Foruden den fantastiske behandling og vores nærværende tilstedeværelse forkæles du med LED- TERAPI, nakke-, skulder- og hovedbundsmassage, samt massage med kolde og varme sten. Den ultimative feel good look good treat

Tid: 75 minutter
Pris 875 kr.

KOSMETISK DIAMANTSLIBNING

Kosmetisk Diamantslibning er en fantastisk og hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på en mild men dybdegående slibning af huden. Ved kosmetisk diamantslibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker diamantslibning rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. Behandlingen skræddersyes efter din hudtype med masker, sera og cremer efter din huds aktuelle tilstand og behov. En fantastisk og hudforyngende behandling, som er resultatorienteret og nærværende.

Tid: 60 minutter
Pris 675 kr.

ORGANIC TREAT by VELVÆRERUM

Behandlingen er til dig som ønsker et skønt pust fra hverdagen, med følelsen og duften af spa og som samtidig ønsker at blive behandlet med økologiske, danske produkter og opnå en smuk glød og indre ro. Din hud og dine sanser vil blive forkælet med en kombination af friske noter som citron, grape, appelsin og bergamotte som dufter opløftende krydret med en varm og blød bundnote af Ylang-Ylang blomst. Behandlingen skræddersyes efter din hudtype, og der er plads til både dybderens, massage og masser af forkælelse. Du vil forlade klinikken med den blødeste hud med masser af glød og indre ro.

Tid: 60 minutter
Pris: 675 kr.

MICRONEEDLING


MICRONEEDLING hos VELVÆRERUM er til dig, som ønsker en resultatorienteret og aktiv ansigtsbehandling med fokus på bl.a. linjer, ar og solskadet hud. MICRONEEDLING er en målebehandling, som anbefales fra 25 år og opefter.
VELVÆRERUMS Microneedling er i modsætning til dermarollere langt mere effektiv, idet vores behandler-pen kan variere længden på nålene. Det vil sige, at hos VELVÆRERUM kan vi behandle fra 0.25 mm helt ned til 1,5 mm i huden. På denne måde kan vi skræddersy en behandling til netop din hud og dine hudproblemer. Der er også forskel på hudens tykkelse. Fx er huden på kinderne tykkere end huden i panden, derfor er det hensigtsmæssigt at variere nålenes dybde.
Behandlingen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver, og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden. Under behandling tilføres huden bl.a. af hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioxidanter - alt efter din huds aktuelle tilstand og behov. Når huden får tilført disse ingredienser sammen med prikkene fra nålene , vil hudens kvalitet blive genskabt og forbedret, og du vil få mere glød og vitalitet i huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Behandlingen afsluttes altid med en faktor 50 spf. Du vil være rød og varm det efterfølgende døgn, og du skal undgå direkte sol imens din hud heler. Microneedling er et godt alternativ til behandling med Botox og filler-behandlinger.

Tid: 60 minutter
Pris: 1000 kr.BRYN & VIPPER


Farvning og ret af bryn 175 kr. 

Farvning af vipper 175 kr.

Farvning af vipper og bryn samt ret af bryn 285 kr.
Lash lift u/farve 385 kr. 
Lash lift m/farve af overvipper 425 kr.

Lash lift m/farve af bryn og overvipper samt ret af bryn 550 kr.

Brow Lift u/farve 385 kr. 

Brow Lift m/farve 410 kr.